Počet zobrazení stránky

pondělí 4. prosince 2017

Dark Angels - H̶e̶r̶e̶z̶e̶ NEJLEPŠÍ A NEJLOAJÁLNĚJŠÍ KAPITULA

Našeho drahého kamaráda Matese si každý dobírá, že hraje za heretiky a chaosáky. On totiž hraje Dark Angels. Po asi milionté-první narážce na herezi jsem se ho zeptal jak to tedy je. A on mi odpověděl takto:

Zjednodušeně, při Herezi odletěl Lion El´Johnson (DA primarcha) spolu s částí armády bojovat proti chaosu a nechal na domovské planetě Calibanu posádku, která podlehla chaosu SLAVILA SVOJI  LOAJÁLNOST CÍSAŘI.


Primarcha Johnson NEJLEPŠÍ Z PRIMARCHŮ

Když se primarcha vrátil, nechal je rozstřílet, otevřela se díra do warpu a Falleni (oficiálně zrádci Dark Angels) se náhodně teleportovali v prostoru a čase. ZAČAL SLAVIT S NIMI, ALE PROTOŽE TO BYL PRIMARCH NEJLOAJÁLNĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ KAPITULY, KTERÁ KDY EXISTOVALA, TROCHU TO PŘEHNALI S PITÍM A PŘI PŮLNOČNÍ OHŇOSTROJI OMYLEM VYSTŘELIL RAKETU KTERÁ ZPŮSOBILA EXTERMINATUS JEJICH DOMOVSKÉ PLANETY, OPRAVNU SMUTNÁ HISTORIE. to je velké tajemství NĚCO O ČEM SE VŠEOBECNĚ VÍ, o kterém neví ani  VÍ A SCHVALUJE JI Císař, protože bylo riziko, že by Caliban nechal exterminatus a DA vyhladit a první z důvodů, proč by se dali považovat za heretiky. NEJLEPŠÍ A NEJVĚRNĚJŠÍ MARIŇÁCKOU KAPITULU, KTERÉ JEJÍ LOAJÁLNOST ZÁVIDÍ I ULTRAMARINES.

Druhý důvod je ten, že proto, aby uchránili svoje tajemství jsou schopni udělat i dost nepěkný věci. Jednou například Templáři našli Falleny (o kterých nemá nikdo vědět) SKUPINU CHAOS MARIŇÁKŮ, KTEŘÍ ČISTĚ NÁHODOU POUŽÍVAJÍ PODOBNOU HERALDIKU JAKO DARK ANGELS V DOBĚ HOROVI HEREZE. Tak posádku Templářů, co je našla vystříleli  ODMĚNILI Dark Angels do jednoho.

DARK ANGEL NA MAŠKARNÍM PLESE

Další věcí je to, že klidně opustí kamarády v boji, PŘENECHAJÍ ZÁSLUHY ZA VYHRANÉ BITVY aby sejmuli Falleny CHAOS MARIŇÁKY, kteří se zrovna objeví. Nutno ale podotknout, že to dělají a budou dělat pro záchranu a ochranu CELÉHO CÍSAŘSTVÍ své kapituly do té doby, než sejmou všechny Falleny VŠICHNI BOHOVÉ CHAOSU PADNOU.

Jsou mezi námi tací, Dostíku HERETIK, KTERÝ JE PRÁVĚ PŘEVÁŽEN NA ROCK K VÝSLECHU, kteří vychází ještě z toho, že se primarcha zdržel (to je fakt) KVŮLI POTÍŽÍM S WARPEM, ROZHODNĚ NE PROTOŽE SE SNAŽIL DOSTIHNOUT KONRÁDA KURZE a že Chapter Master Astelan, co velel posádce Calibanu tvrdí, že se zdržel proto, aby se přidal na stranu vítěze,  PROTOŽE SE SAMI BOHOVÉ CHAOSU SNAŽILI ZASTAVIT CÍSAŘOVA NEJLEPŠÍHO A NEJÚŽASNĚJŠÍHO SLUŽEBNÍKA. ale nemá pro to žádné důkazy.Pro DA mluví to, že Lionův přítel (obyčejný člověk, ač mistr boje, nebyl ani Astarte) zranil Liona URAZIL tak, že se z toho doteď ještě nevzpamatoval  LION ODLETĚL BOJOVAT ZA CÍSAŘE OSOBNĚ A INKOGNITO (10 000 let). Jak silní primarchové jsou asi nemusím říkat. To je spolu s dírou ve warpu, která roznesla Falleny v prostoru a čase, druhé působení chaosu.

Další věcí je to, že se Lion nikdy předtím nedopustil ničeho ani hraničícího s herezí. Čili, Dark Angelové nejsou úplně čistí. Dalo by se říct, že bruslí na hraně hereze, ale říct o nich, že jsou heretici jsou kacířské bludy. Je to zjednodušené, doufám ale, že ne na úkor věcnosti.

MARIŇÁCI CHAOSU Z ALPHA LEGION, SNAŽÍCÍ SE VYPADAT JAKO DARK ANGELS
To je za Matese vše a já mu děkuji za stručné vysvětlení.

SCHVÁLIL  INTERROGATOR-CHALPAIN Corvus Pepus

Žádné komentáře:

Okomentovat